سفارش تبلیغ
صبا ویژن
روی سخن رهبری - بلف
خداوند ـ عزّوجلّ ـ، کسی را که برای برادرانشروی در هم می کشد، دشمن می دارد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
منوی اصلی

[خـانه]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی وبلاگ
روی سخن رهبری - بلف
بایگانی
موضوعات

لینک دوستان

لوگوی دوستان

جستجوی وبلاگ
:جستجو

با سرعتی بی نظیر و باور نکردنی و اعجاب انگیز متن یادداشتهارا کاوایش کنید!

موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
ارسال پیغام خصوصی
یــــاهـو
کل بازدیدهای وبلاگ
61464
بازدیدهای امروز وبلاگ
5
آمار بازدیدکنندگان

[گرفتن کد آمار وبلاگ ]

پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

مطالب زیر توسط علی اکرمی نوشته شده است!

عنوان متن روی سخن رهبری یکشنبه 88 اردیبهشت 27 ساعت 10:51 عصر

مسئله‏ى بعدى در انتخابات این است که مردم سعى کنند صالح‏ترین را انتخاب کنند. آن کسانى که نامزد ریاست جمهورى میشوند و در شوراى نگهبان صلاحیت آنها زیر ذره بین قرار میگیرد و شوراى نگهبان صلاحیت آنها را اعلام میکند، اینها همه‏شان صالحند. اما مهم این است که شما در بین این افراد صالح، بگردید و صالح‏ترین را پیدا کنید. این جا جائى نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفاء کنیم؛ دنبال حداکثر باشید؛ بهترین را انتخاب کنید.
 
بهترین کیست؟ من نسبت به شخص، هیچ‏گونه نظرى ابراز نمیکنم؛ اما شاخصهائى وجود دارد. بهترین، آن کسى است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجمل‏پرستى است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگرى باشد، مردم را به سمت اشرافیگرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد. اینى که ما گفتیم امسال، سال حرکت به سوى اصلاح الگوى مصرف است، یعنى امسال سالى است که ملت ایران تصمیم بگیرد که با اسراف مبارزه کند. نمیگوئیم بکلى و یکباره و در طول یک سال، اسراف تمام بشود؛ نه، ما واقع‏بین‏تر از این هستیم؛ میدانیم این کار مال سالیان پى در پى است و باید کار بشود تا به این فرهنگ برسیم؛ باید این کار را شروع کنیم
.
 
یکى از اساسى‏ترین کارها براى اینکه ما جلوى اسراف را بگیریم این است که مسئولین کشور، خودشان، کسانشان، نزدیکانشان و وابستگانشان، اهل اسراف و اهل اشرافیگرى نباشند. چطور میتوانیم اگر خودمان اهل اسراف باشیم، به مردم بگوئیم اسراف نکنید؛ «أ تأمرون النّاس بالبرّ و تنسون انفسکم»؛(3) «یا أیّها الّذین امنوا لم تقولون ما لا تفعلون. کبر مقتا عند اللَّه ان تقولوا ما لا تفعلون».(4) اولین کار این است که ما مسئولین کشور را، افرادى انتخاب کنیم که مردمى باشند، ساده‏زیست باشند، درد مردم را بدانند و خودشان از درد مردم احساس درد کنند. این هم به نظر من شاخص مهمى است. آگاهانه بگردید؛ برسید؛ و به آنچه که رسیدید و تشخیص دادید، با قصد قربت اقدام کنید؛ با قصد قربت پاى صندوق انتخابات بروید و خداى متعال اجر خواهد داد. این هم یک نکته
.
 
نکته‏ى آخر در باب انتخابات این است که نامزدهاى محترمى که تاکنون نام‏نویسى کرده‏اند و مشغول تبلیغات و اظهاراتى هستند - اگرچه حالا وقت قانونى هم نرسیده، اما تبلیغات میکنند؛ اشکالى ندارد - سعى کنند با انصاف عمل کنند. اثبات و نفى‏شان با توجه به حق و صدق باشد. چیزهائى را که انسان میشنود، باور نمیکند که از زبان نامزدها و آن کسانى که دنبال این مسئولیتها هستند، از روى صدق و صفا خارج شده باشد. گاهى انسان حرفهاى عجیب و نسبتهاى عجیبى میشنود. این حرفها مردم را نگران میکند؛ کسى را هم به گوینده‏ى این حرفها دلبسته و علاقه‏مند نمیکند! نامزدهاى محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومى را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب کننده‏ى اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست. بنده که از همه‏ى این آقایان اوضاع کشور را بیشتر میدانم و بهتر خبر دارم، میدانم که بسیارى از این مطالبى که بعنوان انتقاد درباره‏ى وضع کشور و وضع اقتصاد و اینها میگویند، خلاف واقع است؛ اشتباه میکنند. ان‏شاءاللَّه اشتباه است. امیدواریم که خداوند متعال براى این ملت خیر و صلاح و آبادانى کامل را مقدر فرموده باشد.

  سخنان مقام معظم رهبری در اجتماع مردم کردستان – 22/02/1388

سخنرانی مقام معظم رهبری در کردستان تکلیف بسیاری از افراد و همچنین کاندیداهای انتخاباتی که به جای تبیین ارمان‌ها و اهداف خیالی خود، با تخریب دیگران سعی در پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری دارند را روشن کرده و دیگر هیچ جای تردیدی برای اصولگرایان واقعی (و نه اسمی) نسبت به کاندیدای اصلح نگذاشته است. به راستی منظور مقام معظم رهبری کدام یک از کاندیداها است و چه کسانی مشکلات اقتصادی را بزرگ‌نمایی کرده و سعی در سیاه‌نمایی نسبت به نظام و اقتصاد کشور را دارند که این‌گونه مورد عتاب رهبری قرار گرفته است؟ 

 من راه پیشرفت ملی و نیز تصمیمات، دیدگاه‌ها و نقطه نظراتی را برای یک ایران مطلوب در سال 2025 و برای آینده در نظر گرفته‌ام. من می‌خواهم سه معضل را از بین ببرم؛ مدیریت بد در داخل، سیاست‌های اقتصادی اسفناک و روش‌های نادرست در روابط بین‌المللی.(محسن رضایی در مصاحبه با تاگس اشپیگل)

واشنگتن پست در مطلبی با نام «انتقاد شدید رقیب اصولگرا از احمدی نژاد برای سیاست‌های اقتصادی» نوشت: روز جمعه، محسن رضایی، رقیب اصولگرای محمود احمدی نژاد اعلام کرد اگر انتخاب شود، اقتصاد ایران را نجات خواهد داد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌ که «به قصد نجات اقتصاد کشور وارد عرصه شده‌ایم» گفت: اقتصاد کشور ما نیاز به یک تغییر اساسی دارد و ما می‌خواهیم این کار را با تشکیل دولت ائتلافی انجام دهیم.

انگیزه ام براى آمدن به صحنه این بود که کشور را از سر دو راهى که قرار گرفته ـ به خصوص در امر اقتصاد ـ نجات دهیم و در همین راستا دکتر دانش جعفرى را رئیس ستاد خود کردم؛ بنابراین معاش و فرهنگ دو رکن اساسى برنامه ماست. 

وی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از خبرنگاران که ضمن انتقاد از مورد خطاب قرار دادن رئیس جمهور و میر حسین موسوی از سوی محسن رضایی شد و بر اخلاق مداری از دیدگاه خود او تاکید کرد، گفت: من همواره از نقد به خصوص نقد منصفانه حمایت می کنم. بنده آنچه را در خصوص حرکت به سمت پرتگاه در دولت عنوان کردم واقعیت بوده و مطمئنم اگر این مسیر ادامه یابد کشور به سمت پرتگاه می رود.

 ادامه دارد

 


تخریب دولت، سیاه نمایی، انتخاب اصلح نظرات شما ( )

Powered by : پارسی بلاگ
Template Designed By : MehDJ